Gratis gids

Leer de 3 belangrijkste strategieën voor Membership groei

Krijg toegang tot de tactieken waarmee ik mijn klanten mocht helpen groeien naar 1000+ members en leer hoe je raving fans van ze maakt, zodat ze nooit meer bij je weg willen.

Voor online kennisondernemers en community bouwers die willen bijdragen aan een Nieuwe Wereld.

Leer de 3 belangrijkste strategieën voor Membership groei

✅  Ontdek het ene ding wat gaat zorgen voor snelle groei in members

✅  Leer de basis principes voor voorspelbare en groeiende winst

✅  Naar welke 3 cijfers je moet kijken zodat je exact weet wat te doen en minder druk gaat zijn

✅  Inclusief concrete voorbeelden en rekensommen, zodat je direct kunt toepassen

New Gallery

Hi, ik ben Jorien.

Business Coach & Strateeg. Moeder van Romée van 6. Maar vooral een levensgenieter, altijd op zoek naar persoonlijke verbinding en de waarheid.

Met 7 jaar ervaring als ondernemer, waarvan 3 jaar in startups, 2,5 jaar als Business Coach en een opleiding bij dé online Membership expert wereldwijd, heb ik de nodige kennis in huis om precies te begrijpen hoe je een product bouwt waar klanten lyrisch enthousiast over zijn. Waardoor ze nooit meer bij je weg willen en jij je missie ten volste kunt realiseren.

Want dat is waar ik jou mee kan helpen: je missie groots in de wereld zetten doordat jij je klanten helpt met grote transformaties in hun leven.

Zo hielp ik She Flore met de groei van 380 naar 1200 leden, in minder dan 3 weken tijd. Inmiddels staat er een systeem waarmee ze maandelijks blijven groeien. 

Ik geloof dat voor de groei van je bedrijf,  er meer nodig is dan de juiste strategie. Daarom deins ik niet weg voor de waarheid en ben ik (liefdevol) bloedeerlijk naar mezelf en naar mijn klanten. Ik geloof dat je het ware geluk ervaart, wanneer jij je leven leidt op alle vlakken.

 

"Met de lancering van ons Membership hadden we 65 nieuwe leden, in 5 dagen tijd. Inmiddels zijn we gegroeid naar 90 leden!"
Jerry & Mandy, eigenaren
Health for Wealth

 

Wil je ook jouw Membership laten groeien?

Ik deel mijn strategieën met jou in deze gratis gids.

Voor kennis ondernemers en community bouwers die klaar zijn voor meer winst, impact en willen bijdragen aan een Nieuwe Wereld.